PrintWise har nu landets laveste priser på plotterpapir. Med prisgaranti!

Oprettet: 3. december 2014Kategori: Uncategorized

PrintWise har nu landets laveste priser på plotterpapir. Med prisgaranti!

Så har PrintWise igen skabt røre i plotterbranchen. Denne gang med plotterpapir til pallepriser. Udover at vi har landets laveste priser på plottere, har vi nu valgt at alle kunder i dette land skal have adgang til de bedste priser på plotterpapir. Vi har sænket prisen på plotterpapir med op til 60%!

Carsten Andersen fra PrintWise fortæller om hvorfor: “Vi har i flere år solgt vildt mange hp DesignJets til landets laveste priser. Vi har bl.a. kunne glæde en masse entreprenører, som i dag får tegninger via byggeweb og lign. Jeg kommer oprindeligt selv fra entreprenørbranchen og ved at de er virkelig hårdt presset på økonomien, da der altid er nogle entreprenører der vil undbyde et tilbud bare få at få opgaven.

Derfor tænkte jeg, at vi skal kunne tilbyde alle vores kunder – store som små – adgang til de allerbedste priser på plotterpapir (også). Normalt er det kun de helt store ingeniørfirmaer og arkitektkontorer der køber plotterpapir i hele paller (i hver størrelse!) der forhandler sig til de bedste priser på plotterpapiret.

Det har PrintWise lavet om på nu! Nu får alle kunder de bedste priser på plotterpapir. Se på vores webshop hvor billigt at det nu er blevet.

Hvordan kan PrintWise sænke prisen for plotterpapir?
Det kan vi i kraft af, at vi er en af landets største hp forhandlere og vi sælger rigtig mange plottere. Derfor er producenterne af plotterpapir begyndt at blive temmelig interesseret i, at komme forbi til en lille snak om, hvor vi mon dog køber alt vores plotterpapir henne. Ja, du har nok allerede gættet på, at vi har haft en del forskelllige håbefulde salgschefer igennem her på kontoret her på det sidste…

Men sådan er dét jo bare.

Resultatet er nu blevet, at vi er i stand til at tilbyde alle vores kunder samme og bedste pris på plotterpapir. Og det er godt for vores kunder der kan spare tusinder af kroner hver måned. Så nu kan vi bare sælge endnu mere papir – og få endnu bedre rabatter på sigt…!

PS: Fik vi nævnt, at de gode priser også gælder for dem der har sig enCanon, OCÉ, KIP, Epson plotter? Selvfølgelig gør de det – her har vi ikke forskelsbehandling af vores kunder:-)

PPS: Til vores konkurrenter: Vi beklager, at I ikke længere kan tjene kassen på jeres plotterpapir til overpris. Vi håber at I kommer jer over det…

Har du problemer med din printer eller plotter,
så ring til os på 7023 5585

Team PrintWise

Vi har vores eget landsdækkende netværk af teknikere til at lave dine printerreparationer og printerservice, og vi glæder os meget til at hjælpe dig.

PrintWise a/s  |  Metalgangen 9C  |  2690 Karlslunde
Tlf. 7023 5585  |  CVR: 30273036  |  E-mail: info@printwise.dk